Fun Unlimited Nieuwegein

Over ons

Ons koor bestaat uit bijna vijfendertig enthousiaste en gezellige vrouwen en kan regelmatig versterking gebruiken.

We repeteren op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de zeilmakerij van de Museumwerf, Wierselaan 113 in Nieuwegein (Vreeswijk).
Wie zin heeft, blijft na afloop nog even gezellig voor een praatje en een drankje.

plaatje groepsfotohoedjesAls je geïnteresseerd bent, kom dan vooral eens kijken op onze repetitieavond. Proef de sfeer, maak kennis met de koorleden en het bestuur en luister of zing mee. Je kunt via de contactpagina een afspraak maken om een repetitie bij te wonen. We zorgen dan dat je goed ontvangen wordt en er ligt een map met bladmuziek voor je klaar zodat je evt. mee kunt zingen.

Als je lid wordt ontvang je van ons een map met actuele bladmuziek. Je kunt vrijblijvend twee keer komen zingen. Daarna zal de dirigente een stemtest afnemen om te bepalen wat jouw niveau is en bij welke stemgroep je evt. het best tot je recht komt.

De inschrijfkosten bedragen eenmalig €10 en de contributie van Fun Unlimited bedraagt €45 per kwartaal. De map met de bladmuziek krijg je in bruikleen en dient weer in een goede staat te worden ingeleverd bij beëindiging van het lidmaatschap.

Sinds 2011 is Olga Werner dirigent van Fun Unlimited. Op een plezierige, vakkundige en humoristische manier zorgt zij dat het koor met veel plezier aan het repertoire werkt.

plaatje 19122018anthonius4

Meer informatie over Olga Werner kunt u vinden op haar website.

Wij verzorgen regelmatig optredens in zorgcentra of tijdens evenementen. Voor boekingen of informatie voor een optreden kun je een mail sturen via onze contactpagina.